Rekdal måtte roe seg ned med luftetur: - Sjelden jeg har vært så forbannet

Ydmyket i Molde.

FORBANNET: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var usedvanlig skuffet etter VIFs 0-4-tap i Molde. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
FORBANNET: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var usedvanlig skuffet etter VIFs 0-4-tap i Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Molde - Vålerenga 4-0 (2-0)

(Dagbladet): I fjor tok Kjetil Rekdal og Vålerenga et knallsterkt bortepoeng mot Molde på Aker Stadion. Likevel var Vålerenga-treneren frustrert og oppgitt etter kampen.

- Dommerne må skjerpe seg. Det er store og avgjørende dommerfeil hver eneste runde. Vi må kunne forvente at de presterer bedre enn dette, sa Rekdal til Dagbladet.

I år hadde han ingenting å skylde på. Og denne gang hadde Rekdal langt større grunn til å være frustrert. I Molde i kveld leverte Vålerenga en svært skuffende prestasjon, og Rekdal var - ikke overraskende - svært forbannet etter kampen.

47-åringen er, med visse unntak, kjent for å stå oppreist i motvinden og stille raskt opp for pressen. Det gjorde han i dag også, men denne gang måtte han ha seg en liten luftetur før han reflekterte over 0-4-tapet mot Ole Gunnar Solskjærs elever.

- Jeg måtte ut og lufte meg. Det er sjelden jeg har vært så skuffet og forbannet. Det skal jeg ærlig innrømme. Vi trøkker ikke til nok. Jeg tror ikke det var mange Molde-spillere som hadde det vondt i dag, for å si det sånn, sier Rekdal til TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer