Rekdal mener AaFK er blitt mye bedre

- En fryktelig dårlig match, sier kollega Jonevret.

FORNØYD ETTER 1-1 MOT MOLDE: Kjetil Rekdal mener Aalesund har nærmet seg fjorårets sølvvinner Molde betraktelig.  Foto:  FRIDGEIR WALDERHAUG
FORNØYD ETTER 1-1 MOT MOLDE: Kjetil Rekdal mener Aalesund har nærmet seg fjorårets sølvvinner Molde betraktelig. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Vi kan bygge - andre må rive, uttalte Kjetil Rekdal etter å ha ledet Aalesund til en historisk cupfinaletriumf mot Molde i november.

I dag møttes lagene igjen til vinterens første treningskamp. Og selv om man ikke skal legge for mye vekt på det som skjer i januar, føler Rekdal at laget hans har nærmet seg fjorårets serietoer ytterligere i løpet av de siste månedene.

- Vi viste mye bra mot Molde, og at avstanden på kvalitet mellom Molde og AaFK er mindre i dag enn tidligere kommer ikke av at Molde er blitt dårligere. Vi har tatt store skritt, sier AaFK-treneren til Sunnmørsposten.

Han ble imidlertid vitne til et begredelig første kvarter seg med Aalesund-øyne.

Pape Pate Diouf brassesparket elegant inn 1-0 for Molde før minuttet var spilt, og et rustent AaFK-lag var bare heldige som ikke fikk enda flere baklengs i sekken.

Men kampbildet endret gradvis karakter, og Tor Hogne Aarøy sørget for utlikning noen minutter før pause. Derfra og inn var tangotrøyene på høyde med Molde og vel så det. Molde avsluttet for øvrig kampen med 10 mann etter at Kristoffer Vatshaug Paulsen fikk se det røde kortet da han fratok Diego Silva en scoringsmulighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer