Rekdal nekter å grave seg ned

- Men akkurat nå er det en kamp om å overleve, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Etter tapet mot Fredrikstad sist søndag la Kjetil Rekdal hodet på blokka og truet med å trekke seg om VIF-gutta ikke viste dramatisk bedring.

- Jeg gidder ikke å reise rundt og bli pissa på, buldret VIF-treneren.

I stedet var det nettopp det han og resten av Vålerenga ble - denne gangen av Lillestrøm. Men selv om det ikke skortet på viljen denne gangen, skapte VIF knapt en stor målsjanse gjennom hele kampen.

Skylder ikke på dommeren

Etter sju kamper har laget som ble hyllet som seriemestre på Rådhusplassen i fjor høst begredelige fem poeng - og ligger på kvalikplass før de andre lagene er i aksjon lørdag.

- Akkurat nå er det en kamp for å ikke rykke ned. Slik er status per dags dato. Men med den kvaliteten vi har i laget, vil VIF vinne kamper igjen, og klatre på tabellen.

To minutter før slutt burde Vålerenga hatt straffe, da Shane Stefanutto handset inne i boksen på et innlegg fra høyrekanten. Men Rekdal ville ikke skylde på dommeren for at VIF tapte.

- Den treffer ham i hvert fall i hånda. Det står i regelboka at det skal dømmes. Enten så han det ikke, eller så ville han rett og slett ikke dømme. Men vi får ikke forandret på det uansett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer