Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal og Grindheim har skværet opp

Venner igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BUDAPEST (Dagbladet.no): Kjetil Rekdal fikk ikke den knirkefrie avskjeden han hadde ønsket seg i Vålerenga.

Bare noen dager etter at han annonserte sin avgang som VIF-trener, ble han utpekt som tyster av Christian Grindheim. Landslagsspilleren påsto at han visste at Rekdal var TV 2s kilde i nyheten om VIF-guttas bytur etter det ydmykende 0-3-tapet for Fredrikstad.

Rekdal ble såret

Rekdal reagerte sterkt på beskyldningene, og beskrev Grindheims utspill som «veldig skuffende».

Forholdet virket å være på et frysepunkt - men nå har de to skværet opp.

- Vi har lagt den ballen død, og saken er ute av verden. Vi har sendt noen meldinger, og jeg føler at vi er på bølgelengde.

- Hva er blitt sagt?

- Kjetil fortalte meg at det ikke var han som sto bak. Av og til blir jeg kanskje litt påvirket av media. Jeg var litt hissig den dagen (da han påsto Rekdal var kilden, journ.anm.), og hadde adrenalin i kroppen som jeg måtte få ut. Men Rekdal har jo gitt oss det kalde draget i media flere ganger, så såpass får han tåle, sier Grindheim til Dagbladet.no med et smil.

PÅ BØLGELENGDE: Kjetil Rekdal og Christian Grindheim, her på Vålerenga-trening i juni, har lagt krangelen bak seg. Foto: Kurt T. Pedersen
PÅ BØLGELENGDE: Kjetil Rekdal og Christian Grindheim, her på Vålerenga-trening i juni, har lagt krangelen bak seg. Foto: Kurt T. Pedersen Vis mer

Kjetil Rekdal erkjenner at han ble såret av beskyldningene fra Grindheim.

- Jeg synes det var utrolig unødvendig og latterlig. Men det er ikke noe mer å gnåle om nå. Vi er venner vi, bevares, sier Rekdal, som dro til Romsdal på ferie like etter at han sluttet som VIF-trener.

Rastløs

- Det har vært godt med fri, det skal jeg innrømme. Å være trener i Vålerenga er jo ikke akkurat noen 8-16-jobb.

- Kjetil Siem trodde ikke du ville klare mer enn tre dagers ferie?

- He-he, jeg så det. Jeg er såpass rastløs, og har levd med fotball omtrent siden jeg ble født. Jeg gidder ikke stresse, men jeg kommer ikke til å være arbeidsledig lenge. Hvis jeg absolutt ville, kunne jeg begynt med en gang.

- Som hva?

- Noe utenfor fotballen. Og noen foredrag om det var absolutt nødvendig. Men det er deilig å ha litt avstand til rampelyset, sier Rekdal til Dagbladet.no.

image: Rekdal og Grindheim har skværet opp

Skylder på dos Santos

Selv har Reka hevdet at han godt kunne startet i ny jobb som komisjef på en TV-kanal. Da Dagbladet.no ba VIF-gutta hoste opp en morsom historie fra Rekdals trener-regime for en drøy uke siden, fikk de imidlertid store problemer. Freddy dos Santos var den eneste som husket en Reka-vits - som knapt nok var god nok for rorbua.

Rekdal hevder imidlertid det ikke var vitsen det var noe i veien med.

- Den ble så dårlig fortalt av Freddy. Da jeg fortalte den, var det med masse ironi, sier Kjetil Rekdal.