Rekdal og Vålerenga i dialog om ny kontrakt

Trøim trolig med videre også.

FORTSETTER I VÅLERENGA: Kjetil Rekdals kontrakt som VIF-trener går ut ved årsskiftet, men Rekdal er veldig nære å signere på en ny avtale. Partene skal møtes til kontraktsforhandlinger til uka. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
FORTSETTER I VÅLERENGA: Kjetil Rekdals kontrakt som VIF-trener går ut ved årsskiftet, men Rekdal er veldig nære å signere på en ny avtale. Partene skal møtes til kontraktsforhandlinger til uka. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjetil Rekdals rådgiver Trond Mathiesen skal i møte med Vålerenga-ledelsen neste uke for å diskutere detaljer i en ny kontrakt for Rekdal.

VIF-treneren har hele tiden vært avslappet til egen kontraktsituasjon, og vært opptatt av at klubben fikk gjennomført det ekstraordinære årsmøtet 1. september før han tok stilling til en eventuell forlengelse.

- Utrettet mye Rekdal har ikke lagt skjul på at han fortsatt har ambisjoner om å reise ut som trener igjen, men samtidig føler han at han er godt i gang med et spennende prosjekt i Vålerenga.

- Jeg trives veldig godt i Vålerenga, og vi har fått utrettet ganske mye i løpet av de snart to åra jeg har vært her. Vi har redusert kostnadssiden betydelig, vi spiller attraktiv fotball og det er en økt interesse rundt Vålerenga, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Henger i hop Med Rekdal bak roret, så ligger alt til rette for at klubbens «rike onkel» Tror Olav Trøim også stiller seg positiv til å stille økonomiske midler til rådighet.

- Trøim og jeg henger i hop. Om en av oss blir bort, så blir nok den andre borte også. Vi har en felles plattform. Men vi må få slutt på at han må inn som redningsmann hele tiden. Vi må komme dit hvor han kan investere framfor å redde, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer