Rekdal om Vålerenga-exiten:
- Jeg følte meg oppbrukt

Kjetil Rekdal og Ronny Deila hadde ulikt energinivå og syn på Vålerenga-stallen. Avstanden mellom Rekdal og spillerne ble til slutt for stor.

SNAKKER UT: Kjetil Rekdal kan endelig puste litt ut hjemme, her ved Mjøsa på Hamar. I dette intervjuet forteller han om hva som skjedde da han ga seg i Vålerenga.
SNAKKER UT: Kjetil Rekdal kan endelig puste litt ut hjemme, her ved Mjøsa på Hamar. I dette intervjuet forteller han om hva som skjedde da han ga seg i Vålerenga. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HAMAR (Dagbladet): - Humøret er bra. Det er en lettelse at tiden i Vålerenga er over, selv om Kjetil Rekdals VIF-hjerte fortsatt banker hardt.

Men det finnes en grense for alle. Selv for Kjetil Rekdal. Etter fire år i andre epoke som Vålerenga-trener ble belastningen og negativiteten altfor stor for den tidligere norske landslagskapteinen.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer