Rekdal om Vålerenga-exiten:
- Jeg følte meg oppbrukt

Kjetil Rekdal og Ronny Deila hadde ulikt energinivå og syn på Vålerenga-stallen. Avstanden mellom Rekdal og spillerne ble til slutt for stor.

SNAKKER UT: Kjetil Rekdal kan endelig puste litt ut hjemme, her ved Mjøsa på Hamar. I dette intervjuet forteller han om hva som skjedde da han ga seg i Vålerenga.
SNAKKER UT: Kjetil Rekdal kan endelig puste litt ut hjemme, her ved Mjøsa på Hamar. I dette intervjuet forteller han om hva som skjedde da han ga seg i Vålerenga. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HAMAR (Dagbladet): - Humøret er bra. Det er en lettelse at tiden i Vålerenga er over, selv om Kjetil Rekdals VIF-hjerte fortsatt banker hardt.

Men det finnes en grense for alle. Selv for Kjetil Rekdal. Etter fire år i andre epoke som Vålerenga-trener ble belastningen og negativiteten altfor stor for den tidligere norske landslagskapteinen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer