SNAKKER UT: Kjetil Rekdal kan endelig puste litt ut hjemme, her ved Mjøsa på Hamar. I dette intervjuet forteller han om hva som skjedde da han ga seg i Vålerenga.
SNAKKER UT: Kjetil Rekdal kan endelig puste litt ut hjemme, her ved Mjøsa på Hamar. I dette intervjuet forteller han om hva som skjedde da han ga seg i Vålerenga.Vis mer

Rekdal om Vålerenga-exiten:
- Jeg følte meg oppbrukt

Kjetil Rekdal og Ronny Deila hadde ulikt energinivå og syn på Vålerenga-stallen. Avstanden mellom Rekdal og spillerne ble til slutt for stor.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

HAMAR (Dagbladet): - Humøret er bra. Det er en lettelse at tiden i Vålerenga er over, selv om Kjetil Rekdals VIF-hjerte fortsatt banker hardt.

Men det finnes en grense for alle. Selv for Kjetil Rekdal. Etter fire år i andre epoke som Vålerenga-trener ble belastningen og negativiteten altfor stor for den tidligere norske landslagskapteinen.

–Jeg følte meg oppbrukt. Jeg var nedkjørt av negative opplevelser over fire år, mens Ronny har ekstremt mye positiv energi. Når man jobber mot et mål, må man ha et kick, forteller Rekdal til Dagbladet.

Det har gått i ett. Først nå får 48-åringen endelig puste.

–Hele ferien gikk med til å forhandle med Racing Genk om Sander Berge. Jeg fikk ikke nullstilt meg. I jula ble jeg syk 1. juledag og hadde influensa i 14 dager. Når jeg tenker over det, er det en grunn til at jeg ble syk. Du får en del signaler som du må lytte til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn