Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal på banen

Steffen Iversen satte ballen i buret bare snaue fire minutter etter kampstarten på Ullevål. Men etter 10 minutter dabbet tempoet og intensiteten i kampen. Nye spillere måtte på banen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Rudi kom på banen etter første omgang og Øyvind Leonhardsen gikk ut. Halvveis ut i annen omgang fikk Kjetil Rekdal sjansen. Rekdal ble vraket som førstevalg til fordel for Ståle Solbakken.

- Dette er smått. Vi har ikke tempo lenger, sa hjelpetrener Harald Aabrekk like etter første omgang.

Norge hadde en fantastisk start med mål etter bare snaue fire minutter. Målet kom etter en dødball-situasjon og var signert Steffen Iversen.

Georgia hadde ikke en eneste målsjanse i første omgang.

Norge fikk pangåpningen Semb håpet på, men var langt fra sikker på. Landslagssjefen har advart mot FOR store forventninger.

- Som alltid jakter vi på tre poeng, men skulle vi spille uavgjort, så er det også til å leve med, sier Semb. Etter 46 minutters spilletid antydet han spillerbytte. Det skjedde i pausen. Petter Rudi er på banen istedenfor Øyvind Leonhardsen og det er omrokkeringer i laget.

Norge leder gruppa med 10 poeng etter fem spilte kamper.

Dagbladet :på nettet.