Sogndal  20110911.
Eliteseriekampen mellom Sogndal og Aalesund på Fosshaugane Campus i Sogndal endte 0-0. Her studerer Aalesunds trener Kjetil Rekdal de andre resultatene i eliteserien på telefonen til klubbdirektør Henrik Hoff rett etter kampslutt.
Foto: Tor Yttri / Scanpix
Sogndal 20110911. Eliteseriekampen mellom Sogndal og Aalesund på Fosshaugane Campus i Sogndal endte 0-0. Her studerer Aalesunds trener Kjetil Rekdal de andre resultatene i eliteserien på telefonen til klubbdirektør Henrik Hoff rett etter kampslutt. Foto: Tor Yttri / ScanpixVis mer

Rekdal på kant med Aafk-direktør

Krever mer innflytelse i klubben.

Kjetil Rekdal krever mer innflytelse i Aalesund etter at han i lang tid har følt seg overkjørt av klubben med klubbdirektør Henrik Hoff i spissen.

Det siste er at Hoff skal ha trosset trenerens ønske om på tilby Enar Jääger ny kontrakt.

Rekdal mener det er en av flere årsaker til at han og klubbdirektøren sliter med samarbeidsklimaet, skriver Sunnmørsposten.

- Det er på mange områder vi ikke er på bølgelengde. Som klubbdirektør styrer Henrik med sitt, og jeg med mitt. Det er mye vi er uenig i, men det er vel litt naturlig. Privat er det ingen problemer mellom oss, sier Kjetil Rekdal.

På jobb kunne imidlertid samarbeidsklimaet definitivt vært bedre. I går bekreftet Enar Jääger at han er ferdig i AaFK etter sesongen. Det er imot Kjetil Rekdals ønske.

Rekdal hevder at saken med Jääger ikke er den første der klubbens sportsavdeling er blitt overkjørt, men han vil ikke gå i detalj om dette.

- Jeg har full forståelse for at klubben må tenke økonomi. Jeg har heller ingen problemer med å forholde meg til retningslinjene jeg får. Men da kan man ikke ha ambisjoner om cupfinale, seriemedalje og gruppespill i Europa hvert år, fastslår Rekdal.

Han mener han burde hatt et ord med i laget i den forbindelse. Han legger ikke skjul på at han er av den oppfatning at det er han selv som har mest kompetanse til å vurdere det sportslige. Han sier videre at han opplever en krevende hverdag i klubben for tiden.

(NTB)