Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal på Lyn-jakt

Vålerenga gir ikke opp Steven Lustü, selv om byrival Lyn sier nei til å selge.

(Dagbladet.no:) Vålerenga sendte en forespørsel til Lyn om midtstopperne Tommy Berntsen og Steven Lustü. Lyn var ifølge Kjetil Siem villige til å selge Berntsen, og klubbene ble enige om en pris - men etter det har det vært stille.

Nå fokuserer Siem og Rekdal på danske Lustü.

- Han ville passet godt inn hos oss, sier Rekdal til VIF.no.

Ikke fått noen pris

Men Lyn har neppe lyst til å gi slipp på midtstopperen, og har ikke gitt Vålerenga noen pris på dansken. Det er imidlertid gitt en åpning for at VIF kan komme med bud.

- Det tror jeg ikke vi gjør før vi vet at de vil selge og at spilleren vil til oss, sier Siem til klubbens hjemmeside.

Vålerenga ønsker ikke å hisse opp Lyn, og går derfor varsomt fram i saken. Agenten til Lustü er nå kontaktet, og det er mulig Enga tar kontakt med spilleren over nyttår.

- Det er fem-seks aktuelle spillere vi har aktivitet rundt. Jeg tror kanskje vi må investere to-tre uker i januar før erstatteren er på plass. Vi har ikke panikk, sier Siem.

VURDERER Å TA KONTAKT: Vålerenga tar muligens kontakt direkte med Steven Lustü over nyttår, for å sjekke om han er interessert i Enga.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media