Rekdal på vent — seier med Kent

Kjetil Rekdal var tvunget på tribunen og holdt fortsatt «radiotaushet» overfor media. Da tok Kent Bergersen Aafk til sin første seier på én måned.

SKYGGE-SJEF: Aalesund hadde ikke vunnet siden 15. april og Kent Bergersen ledet laget i den viktige kampen mot Strømsgodset. Kjetil Rekdal så kampen fra tribuna. Det var situasjonen hvor Svein-Erik Edvartsen valgte å bortvise Rekdal under Molde - Aalesund helga før som automatisk ga Rekdal karantene.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
SKYGGE-SJEF: Aalesund hadde ikke vunnet siden 15. april og Kent Bergersen ledet laget i den viktige kampen mot Strømsgodset. Kjetil Rekdal så kampen fra tribuna. Det var situasjonen hvor Svein-Erik Edvartsen valgte å bortvise Rekdal under Molde - Aalesund helga før som automatisk ga Rekdal karantene. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet): Aalesunds absolutte sjef, Kjetil Rekdal, har hatt en turbulent uke. Godslig mobbet av TV2, sendt på tribunen av Svein-Erik Edvartsen og til slutt toppet han sirkuset med en selvpålagt mediepause. Straffen for å falle i unåde hos Edvartsen ble å se Aafk vinne fra tribuneplass.

Vikaren Kent Bergersen tok Rekdals plass og ansvar langs sidelinja. Da Aalesund i går gikk til pause med 2-1-ledelse, var Bergersen redd historien skulle gjenta seg:

Aalesund har ofte hatt trøbbel med å punktere kamper de leder.

Derfor måtte Bergersen vekke fanden i laget.

- I pausen ba jeg spillerne gå i kjelleren og hente krefter vi normalt ikke besitter for å sikre oss tre poeng. Flere spillere viste at det var mulig i dag, sa Bergersen etter kampen. Aalesund har ofte falt sammen som lag i kamper der motstanderen har scoret det første målet tidlig. I går puttet Adama Diomande etter 32 minutter og sendte Godset i ledelse. Da gikk det kaldt ned gjennom ryggtavla hos Bergersen.

- Akkurat da var jeg veldig spent på hvordan vi ville håndtere baklengsmålet, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer