Rekdal raser over annulering etter ny Jarstein-tabbe

- Det er direkte dårlig av linjemannen å ikke se det.

ÅLESUND (Dagbladet): Aalesund - Viking 1-1

Kjell Jonevret har en ganske heftig jobb å gjøre om han skal ta medalje med Viking. Slike ambisjoner har ikke Kjetil Rekdal med sitt Aalesund. Begge disse faktorene var rimelig synlige i det som kan være den kjedeligste kampen spilt på Color Line Stadion i år.

Det begynte ganske friskt da Michael Barrantes ble frispilt og kom alene med Viking-keeper Rune Jarstein, og symptomatisk for hele kampen, var avslutningen slapp og uinspirert. Ballen omtrent rullet inn til Jarsteins hender.

Lite underholdning Etter dette ble det spilt hele 19 minutter av kampen før noe nytt av interesse skjedde. Et skudd fra skrått hold ble bokset ut i feltet av Jarstein, men ingen Aafk-spillere maktet å gjøre noe med returen.

GA SVAK RETUR: Sander Post (nummer to i oransj drakt fra venstre) var ikke i offside da Tremaine Stewart klinket til fra distanse på overtid. Rune Almenning Jarstein ga en svak retur, som Post satte i mål, men linjemannen holdt flagget oppe for offside.
GA SVAK RETUR: Sander Post (nummer to i oransj drakt fra venstre) var ikke i offside da Tremaine Stewart klinket til fra distanse på overtid. Rune Almenning Jarstein ga en svak retur, som Post satte i mål, men linjemannen holdt flagget oppe for offside. Vis mer

Michael Barrantes fikk en ny mulighet etter 25 minutter, men denne gangen havnet skuddet godt til sides for mål. Demar Phillips fikk også en vanvittig stor mulighet til å sende hjemmelaget i ledelse. Da han kom alene med Rune Jarstein etter 33 minutter, skjøt han til sides for mål.

Sjokket Etter pause fortsatte det samme upresise spillet fra begge lag og det som skapte mest jubel blant publikum, var da veteranen Amund Skiri ble byttet inn sju minutter for full tid. Da jublet og sang Aafk-supporterne.

Spillmessig var begge lag på noen visitter i hverandres 16-meter, hver gang ble ballen fomlet til hjørnespark eller rotet bort på annet vis.

Da tre minutter sto igjen av full tid, ut av nesten ingen ting, smalt Trond Olsen til og nettet ballen bak Aafks-keeper. Kjell Jonevret smilte og følte at den første seieren som Viking-sjef var innen rekkevidde.

TABBET SEG UT IGJEN: Men denne gangen slapp Jarstein med skrekken. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TABBET SEG UT IGJEN: Men denne gangen slapp Jarstein med skrekken. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Smilte stivnet minuttet senere da Daniel Arnefjord utlignet for Aalesund.

Det kunne gått enda verre for Viking på overtid: Rune Almenning Jarstein ga en svak retur på en langskudd fra Tremaine Stewart, som Sander Post satte i mål.

Kjetil Rekdal raste over annulleringen etter kampen.

DET SER EKSPLOSIVT UT: Men kun på bilder. Aalesund-Viking ble en langdryg og kjedelig affære nesten blottet for underholdende spill og store sjanser.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
DET SER EKSPLOSIVT UT: Men kun på bilder. Aalesund-Viking ble en langdryg og kjedelig affære nesten blottet for underholdende spill og store sjanser. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har sett opptak av situasjonen, og Sander er ikke i offside. Det er direkte dårlig av linjemannen å ikke se det, sier en tydelig irritert Rekdal overfor Sunnmørsposten.

- Det er utrolig surt å miste de to poengene på grunn av en feil avgjørelse. Det er to poeng som vi trenger. Jeg håper vi får de igjen senere i sesongen... , sier han videre, med en syrlig undertone.

Jarstein og Viking ble imidlertid reddet av linjedommerens offsideavvinking på Post - noe reprisene viste var en meget tvilsom avgjørelse.