Rekdal raser over annulering etter ny Jarstein-tabbe

- Det er direkte dårlig av linjemannen å ikke se det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet): Aalesund - Viking 1-1

Kjell Jonevret har en ganske heftig jobb å gjøre om han skal ta medalje med Viking. Slike ambisjoner har ikke Kjetil Rekdal med sitt Aalesund. Begge disse faktorene var rimelig synlige i det som kan være den kjedeligste kampen spilt på Color Line Stadion i år.

Det begynte ganske friskt da Michael Barrantes ble frispilt og kom alene med Viking-keeper Rune Jarstein, og symptomatisk for hele kampen, var avslutningen slapp og uinspirert. Ballen omtrent rullet inn til Jarsteins hender.

Lite underholdning Etter dette ble det spilt hele 19 minutter av kampen før noe nytt av interesse skjedde. Et skudd fra skrått hold ble bokset ut i feltet av Jarstein, men ingen Aafk-spillere maktet å gjøre noe med returen.

Michael Barrantes fikk en ny mulighet etter 25 minutter, men denne gangen havnet skuddet godt til sides for mål. Demar Phillips fikk også en vanvittig stor mulighet til å sende hjemmelaget i ledelse. Da han kom alene med Rune Jarstein etter 33 minutter, skjøt han til sides for mål.

Sjokket Etter pause fortsatte det samme upresise spillet fra begge lag og det som skapte mest jubel blant publikum, var da veteranen Amund Skiri ble byttet inn sju minutter for full tid. Da jublet og sang Aafk-supporterne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer