Rekdal sa ja til Lierse

Presenteres i Belgia i dag.

(Dagbladet.no): I går ettermiddag vurderte Kjetil Rekdal tilbudet fra Lierse opp mot sjansen til å trene to større klubber.

Den tidligere VIF-treneren valgte i går kveld den belgiske klubben han slo gjennom i på 90-tallet.

Lierses hjemmeside skriver klubben at Rekdal har gitt et muntlig ja, og at han skal presenteres som ny trener på en pressekonferanse kl. 11.15 i dag.

Rekdal landet i Belgia i går kveld, og har allerede rukket å bli intervjuet på Lierses egen web-tv.

Den tidligere landslagsskapteinen sa til Dagbladet.no i går at han har helt spesielle følelser for Lierse, fordi han har tilbrakte tida mellom 1990 og 1996 i byen.

Dessuten undertegner han bare en korttidskontrakt og kan reise tilbake til Norge og sine barn neste sommer, hvis han ønsker det.

- Det gir meg en returmulighet uansett om jeg skulle berge plassen eller ikke med Lierse, sa Rekdal til Dagbladet.no i går.Lierse er tabelljumbo i belgisk toppserie med bare to poeng på 13 kamper.  Klubben har 11 poeng opp til en sikker plass.

Debatt:

SERIEMESTER I NORGE: Så glad var Kjetil Rekdal da seriemesterskapet ble sikret i Skien høsten 2005. Nå skal han prøve å redde Lierse fra nedrykk i Belgia. Foto: Scanpix
SERIEMESTER I NORGE: Så glad var Kjetil Rekdal da seriemesterskapet ble sikret i Skien høsten 2005. Nå skal han prøve å redde Lierse fra nedrykk i Belgia. Foto: Scanpix Vis mer

Tror du Rekdal lykkes i Lierse?

Rekdal sa ja til Lierse