HOST, HOST: Kjetil Rekdal sliter med formen før en av årets store begivenheter i norsk fotball: Cupfinalen på Ullevaal.Foto: Jørn H. Moen/Dagbladet
HOST, HOST: Kjetil Rekdal sliter med formen før en av årets store begivenheter i norsk fotball: Cupfinalen på Ullevaal.Foto: Jørn H. Moen/DagbladetVis mer

Rekdal sendes med eget fly til Oslo

Slått ut av forkjølelse før cupfinalen.

(Dagbladet): Søndag om fire dager spiller Brann og Aalesund cupfinalen på Ullevaal. Nå viser det seg at feberen herjer - på mer enn én måte.
 
Når Aalesund-spillerne setter seg på Oslo-flyet i ettermiddag, blir det uten trener Kjetil Rekdal. 42-åringen er slått ut av forkjølelse.
 
- Han tar et fly seinere i kveld. Først og fremst ønsker vi å isolere ham fra spillerne. I tillegg har han behov for å slappe litt ekstra av, sier klubbdirektør Henrik Hoff til Dagbladet.
 
Bergersen ledet treninga Så ille er forkjølelsen at Rekdal måtte stå over dagens Aalesund-trening. Assistenttrener Kent Bergersen ledet gutta.
 
- Det klarte han på en utmerket måte, opplyser Hoff, som ikke ønsker å dramatisere situasjonen.
 
Rekdal sjekker etter planen inn på SAS-hotellet sentralt i hovedstaden i kveld. Dermed høynes dramaet - i det som ventes å bli en glohet batalje både på og utenfor banen.
 
- Det er bra trykk rundt klubben nå, sier Hoff.
 
Europacup - På den ene siden er vi opptatt av å gi supportere og samarbeidspartnere en god opplevelse. Men det viktigste er å vinne og kvalifisere oss til europacupen neste år, sier Hoff.
 
Vinneren av cupfinalen kan vente seg rundt to millioner kroner. Taperen får halvparten.
 
Mye står på spill.
 
Derfor gjelder det å bli kvitt forkjølelsen for Kjetil Rekdal. Å hoste når Morten Harket, er ikke noe særlig...