Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal ser allerede framgang

Men tapte i Lierse-debuten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil Rekdal greide ikke å snu Lierse-skuta umiddelbart. Westerlo vant 2-0 i romsdalingens belgiske trenerdebut.

- Det var selvfølgelig ikke dette vi hadde håpet på, men jeg ser allerede framgang. Klarer vi å fortsette med det, skal vi ta noen poeng framover, sa Rekdal til NRK etter kampen.

Nabooppgjøret var målløst inntil det 71. minutt, men da nikket Bobsam Elejiko et frispark i mål. Ett minutt senere punkterte innbytter Wouter Scheelen kampen da han doblet ledelsen.

Scheelen ble byttet inn umiddelbart etter det første målet og var altså på banen et snaut minutt før han scoret.

Rekdal hadde varslet høyt press fra start, men Lierse greide ikke å feste noe grep i en kamp som var mer preget av tøffe dueller enn av sjanseskapende fotball. Laget hadde kampens første sjanse, men fikk ikke ballen i mål.

Westerlo skapte heller ikke veldig mye, men tok til slut en fullt fortjent seier.

Westerlo er på 5. plass, mens Lierse fortsatt er hjelpeløst sist. Laget har bare to poeng på 14 kamper og er 11 poeng bak nestjumbo Mons.

Men Rekdal nekter å gi opp etter en kamp.

TAP I DEBUTEN: Kjetil Rekdal greide ikke å snu den vonde Lierse-trenden i første kamp. Laget tapte 2-0 for Westerlo. Foto:Scanpix
TAP I DEBUTEN: Kjetil Rekdal greide ikke å snu den vonde Lierse-trenden i første kamp. Laget tapte 2-0 for Westerlo. Foto:Scanpix Vis mer

- Klarer vi å hente noen forsterkninger på de riktige plassene, kan vi til og med rote oss forbi noen av lagene over oss, avsluttet den nybakte Lierse-sjefen.

(NTB)

image: Rekdal ser allerede framgang

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!