Rekdal slakter feige Molde

- Han burde heller skryte av Vålerenga, svarer Reidar Vågnes.

(Dagbladet.no): Søndag tar Vålerenga-trener Kjetil Rekdal mot gamleklubben Molde på Ullevaal stadion. I dag retter han kraftig skyts mot gamleklubben.

Han sier han ikke er overrasket over at Molde kjemper for livet i Tippeligaen, og forventer at de kommer til å legge seg bakpå mot Vålerenga.

- Da vi møtte Molde på bortebane i vårsesongen, for øvrig i en kamp ingen av oss var gode, så lå de bakpå i 90 minutter. MFK spiller akkurat som under Bengtsson. De graver seg ned på egen banehalvdel med mann og mus - og håper på ett eller annet. De angriper bare hvis de blir tvunget til det. Man kan ikke ha ambisjoner om å vinne med en slik spillestil, sier Rekdal til Romsdals Budstikke.

- Overraskende

Molde-trener Reidar Vågnes har lest avisa i dag, og sier han er litt overrasket.

- Jeg vil først og fremst si at jeg har veldig stor respekt for Kjetil Rekdal og det han har fått til i Vålerenga. Det jeg ikke forstår er hvorfor han har behov for å uttale seg så negativt om motstanderen. Han har sikkert sine grunner, men det er litt overraskende, sier Vågnes til Dagbladet.no.

Vågnes mener Rekdals uttalelse faller på sin egen urimelighet.

- Den som har sett Molde i år, vil ha oppdaget at vi spiller offensivt mot alle. Vi prøver å utvikle klubben i takt med gode Molde-tradisjoner, sier han.

Han er imidlertid enig i at kampen mellom Vålerenga og Molde ikke var noen vakker forestilling fra noen av lagene.

- Det er nok Kjetil og jeg enige om at ikke var noen stor underholdning. Men han kan ikke dømme et lag ut fra en kamp. Uttalelsen hans tyder på at han ikke har sett Molde så mye i år. Det er sikkert naturlig, vi har gjerne nok med vårt eget lag, sier Vågnes.

- Skryt heller av VIF

Derfor mener Molde-sjefen at trenerne bør nøye seg med å uttale seg om sitt eget lag også.

- Jeg synes Kjetil Rekdal skal skryte av sitt eget lag i stedet. Mot Rosenborg viste Vålerenga at de har et veldig godt lag på gang. Kjetil er i ferd med å skape et godt fotballag, men jeg vil minne ham om at det har tatt tid.

Rekdal sier også til romsdalsavisa at han er klar over at laget hans har slitt i bunnen av tabellen i flere sesonger, og at han ikke har noen grunn til å være hovmodig eller blærete. Han er likevel kritisk til Molde.

Tøft for Molde

Reidar Vågnes sier at det blir en tøff oppgave for Molde på Ullevaal søndag. Molde er i poengnød, Vålerenga er i storform.

- Men vi kan ikke tenke for mye på hvem vi møter i vår posisjon. Vi må forsøke å spille vårt spill.

- Mener du å grave dere ned med mann og mus på egen halvdel?

- Jeg tror «han Kjetil» blir ganske overrasket hvis vi gjør det, sier Reidar Vågnes.

MOLDE ER FEIGE:</B> Kjetil Rekdal, her under kampen mot Molde i vår. En kamp både Rekdal og Vågnes sier var dårlig fra begge lag.
OVERRASKET:</B> Molde-trener Reidar Vågnes synes det er rart at Rekdal går til frontalangrep på Molde i stedet for å skryte av sitt eget lag.