Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal spiller om seks dager

Kjetil Rekdal (30) var meget fornøyd etter gårsdagens undersøkelse av leggen hos Hertha Berlins lege. Kjetil regner med å være spilleklar etter bruddet allerede til hjemmekampen mot Duisburg kommende onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil utelukker heller ikke at han er disponibel allerede til kampen mot Stuttgart lørdag. Men han lar ikke lysta styre fornuften bare noen dager før han er på banen igjen etter nærmere sju ukers fravær.

- Jeg har et lite håp om å spille lørdag, men det blir vel heller til at jeg trener som en gal gjennom helga. Det er mest realistisk å tenke onsdag. De nærmeste dagene vil vise hvor fort jeg kan ta ut det som gjenstår før jeg er kampklar, sier Kjetil.

I går hadde han sin andre trening med ball sammen med resten av laget.

- Jeg blir jo stokk stiv, men det er ikke annet å vente etter så mange uker borte.

Gikk bra

Kjetil fikk klar beskjed av klubblegen om å ta det pent i spillsituasjoner de første dagene, men formaningene var glemt etter bare noen få minutter av den første treninga.

- Jeg suste inn i en takling. Men det gikk bra. I går klarte jeg å holde meg, sier han.

Hertha-legen konkluderte i går med at leggen var så god som hel igjen - og at Kjetil kan betraktes som restituert. Men fortsatt er det noen uker igjen til han regner med å være i toppform.

- Jeg merket klar framgang fra den første til den andre treninga, men bevegeligheten er ikke helt på topp ennå, sier Kjetil.

Krampaktig

De siste ukene har han trappet opp løpinga, og lagt inn stadig tøffere sprinttrening.

- Jeg har beveget meg opp mot smertegrensa, og har fått pleiet kondisjonen skikkelig. Så på den biten står jeg godt rustet, sier han.

Hertha Berlin har klart seg resultatmessig godt i nordmannens fravær. Nå er europacup-plass et realistisk mål.

- Vi har vært gode bakover hele sesongen. I det siste har vi i tillegg vært effektive. Men spillemessig har det vært ganske krampaktig. Der har vi mye å gå på, sier Kjetil.