Rekdal spiller videre

Kjetil Rekdal fortsetter som spiller i Vålerenga. Lars Bohinen er ansatt som assistenttrener i klubben kommende sesong.

- Dette blir garantert siste sesong som spiller. Jeg hadde bestemt meg for å slutte, men økonomien ble ganske avgjørende. Slenger jeg meg med et år til og spiller en del av kampene, frigjøres midler så vi får mulighet til å forsterke oss i andre lagdeler, sier Rekdal til NTB.

Den tidligere landslagskompisen Bohinen slet sist sesong med fysikken etter et langt fotballiv, og 34-åringen gjennomførte en svært amputert sesong med Vålerenga før han la opp i fjor høst. Nå er han tilbake som Rekdals assistenttrener.

- Vi merket godt at det ble tynt på treningsfeltet i fjor. Med to trenere til på treningsfeltet, kan jeg også konsentrere meg om å trene skikkelig. Vi vil kombinere litt, men uansett er det enklere når to mann følger med på treningene enn en, hevder Rekdal.

- Jeg har skrevet ettårskontrakt med klubben. At Kjetil Rekdal har bestemt seg for å ta et år til som spiller, er grunnen til at Vålerenga trengte en mann til i trenerstaben, sier Bohinen til NTB.

Rekdal vil fortsette som spillende hovedtrener kommende sesong. På sidelinjen vil Bohinen og Geir Bakke styre A-laget.

- Dette blir et prøveår. Jeg har ambisjoner som fotballtrener, forteller Lars Bohinen, som foreløpig er under B-trenerutdanning.

Kjetil Rekdal tok over treneransvaret i Vålerenga i februar 2001. Året før kom han til klubben fra tyske Hertha Berlin. Han har 83 A-landslagskamper bak seg.

(NTB)

FORTSETTER: Kjetil Rekdal spiller for Vålerenga neste sesong også.