Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal-suksess i Drillos-rolle

Werder Bremen - Hertha Berlin 0-2. Etter motgang og knallhard kritikk smiler profflivet til Kjetil Rekdal. Og han er ikke i tvil om hvorfor: - De to siste kampene har jeg fått en rolle som likner den jeg har på landslaget, sier Rekdal til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To tre-poengere på rad har gitt laget kontakt med lagene foran på tabellen. Men vel så viktig for nordmannen: Nå trives han i Berlin-klubben. - Situasjonen har forandret seg mye, sier Drillos-spilleren, og tenker tilbake på dårlig poengfangst, sterk kritikk fra presse og tilskuere og mistillit til trenerens disposisjoner.

Han er selv en av hovedarkitektene bak Hertha Berlins snuoperasjon. I går imponerte han på nytt i sin nye rolle.

- Jeg har en fri rolle. Bytter på å spille bak og foran forsvaret. I og med at Werder presset stort sett gjennom hele kampen, ble jobben vel defensiv. Men planen er at jeg skal spille som på Drillos, sier en glad Rekdal etter kampen i går.
Hertha fikk en heldig start da Werder scoret sjølmål etter ti minutter, 2-0 kom to minutter før slutt.

- Det viktigste er at vi vinner. Nå blir det fest og 50 000- 60 000 tilskuere på kampen mot 1860 München på lørdag. Med seier der er den vanskelige starten glemt, sier Rekdal.

  • Håvard Flo, som har slitt med skader og sykdom den siste tida, kom inn som innbytter før pause.
Hele Norges coronakart