Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal taper aldri for LSK

Lillestrøm har ikke slått Vålerenga på fem år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Mange på Romerike er bekymret foran morgendagens oppgjør mellom Lillestrøm og Vålerenga på Åråsen. Kampene er alltid tette, men etter at Kjetil Rekdal tok over som VIF-trener har ikke Oslo-laget tapt en kamp mot LSK, skriver Romerikes Blad.

Totalt er det fem år siden Lillestrøm sist vant, og 2003 var sist gang klubben scoret mot Vålerenga.

- Det begynner å bli lenge siden vi har slått Vålerenga. Altfor lenge, sier Arild Sundgot til lokalavisa.

Lillestrøm-spillerne lover derfor å gi alt i morgen. Ikke bare skal de prøve å ta Vålerenga-skalpen, de skal også reise kjerringa og alt annet som kan reises etter 6-2-tapet i Bergen 16. mai.

Den kampen endte med straffetrening natt til nasjonaldagen.

- Disse oppgjørene betyr utrolig mye for oss. Det blir alltid tøffe kamper, og jeg skal love å gjøre mitt om jeg får sjansen. Vi spillerne vet også hva det betyr for supporterne å slå Vålerenga, sier Magnus Powell til Romerikes Blad.

TØFFE KAMPER: Kampene mellom Vålerenga og Lillestrøm har alltid vært tøffe, men de siste åra har LSK slitt. Foto: ARNE V. HOEM
TØFFE KAMPER: Kampene mellom Vålerenga og Lillestrøm har alltid vært tøffe, men de siste åra har LSK slitt. Foto: ARNE V. HOEM Vis mer
BLÅTT OVERTAK: Tom Henning Hovi har hatt et godt grep og Fugla, men det ønsker Arild Sundgot å gjøre noe med.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!