Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal tar drastisk grep: - Ingen i klubben kommer til å snakke med pressen

Krisestart for Vålerenga.

MUNNKURV: Vålerengas trener Kjetil Rekdal gir spillerne sine munnkurv etter klubbens ekstremt dårlige sesongstart. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
MUNNKURV: Vålerengas trener Kjetil Rekdal gir spillerne sine munnkurv etter klubbens ekstremt dårlige sesongstart. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal krever at både spillere og trenere i Oslo-klubben unnlater å snakke med pressen de kommende dagene, melder Nettavisen.

Vålerenga har fått en svak start på årets tippeligasesong og står poengløse igjen etter fire serieomganger. Det får sjefen til å ta grep.

- Ingen i klubben kommer til å snakke med pressen før fredag. Vi er nødt til å tenke på oss selv. Jeg håper det er forståelse for det, sier Rekdal til Nettavisen.

Selv i forbindelse med cupkampen mot Løten onsdag blir det begrenset med uttalelser fra Vålerenga-leiren.

- Da kommer jeg til å snakke etter kampen og bare om Løten, sier Rekdal.

Etter lørdagens tap for Stabæk antydet Vålerenga-treneren at det kunne bli aktuelt å stenge klubbens treninger for mediene.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!