Rekdal tilbake for fullt

I kveld gjorde gutta jobben for den tilbakevendte sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• AaFK - Brann 2-0

ÅLESUND (Dagbladet): Denne kampen kunne Brann aldri vinne. Mest fordi de ikke fikk ha ballen i laget, det nektet Aalesund i lange perioder. Dessuten virket det som om pasningsspillet endelig begynner å sitte i Kjetil Rekdals lag. I kveld var han tilbake på sidelinja etter karantene og mediepause.

Aafk var tett på scoring etter ti spilte minutter, men skuddet strøyk over tverrliggeren.

Sju minutter senere rullet Aalesund opp et angrep som ble styrt mot Sander Post. Estlenderen brukte hodet og headet ballen frem mot Michael Barrantes. Krølltoppen plasserte skuddet ved stolperota. Hjemmelaget tok ledelsen 1-0.

Resten av omgangen ble totaldominert av Aalesund.

Pangstart Kampens andre akt startet med en kjempesmell. Hjemmepublikum kastet seg inn i vill jubel etter 18 sekunder. Magnus Sylling Olsen spiller ballen frem til Sander Post. Nok en gang er han best på hodet.

Ballen heades inn til 2-0-ledelse. Brann er redusert til passive gjester.

Det skulle ta en hel time av kampen for Brann fikk en ekte målsjanse. Et innlegg treffer Kim Ojo som header den like utenfor. Når alle trodde Brann skulle engasjere seg litt mer for å skape reduseringsmuligheter, valgte Rudolph Austin å stoppe Michael Barrantes på ulovlig vis. Barrantes spiller med på notene og simulerer en langt større smerte enn det de 9709 på tribunen ville tro han kunne ha. Dommer Tom Harald Haugen viste Austin dagens andre gule kort. Dermed var Brann ti mann igjen med 22 minutter igjen av kampen å spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer