Rekdal tilbake i trenerjobb

- Jeg kan vel komme med et og annet råd.

(Dagbladet.no): Kjetil Rekdal er tilbake på treningsfeltet igjen etter at styret i tyske Kaiserslautern sa takk for følget og nei til videre samarbeid med romsdalingen.

Nå har den tidligere landslagskapteienen og gamleklubben Molde igjen funnet tonen. Kjell Jonevret trenger imidlertid ikke bekymre seg nevneverdig; Rekdal er ikke ute etter å gjøre noen arbeidsledig.

I stedet er det klubbens småguttelag, hvor sønnen Niklas spiller, som får dra nytte av et av fotball-Norges kaldeste og klokeste hoder, selv om hovedpersonen selv forsøker å dempe betydningen av egen rolle, skriver Romsdals Budstikke.

-  Jeg kan vel komme med et og annet råd som kan være nyttig for spillerne, og jeg vil gjerne utfordre dem litt hvis det kan føre til at de lærer mer. Jeg følger Niklas på trening uansett når jeg er i området, og jeg har jo synspunkter på det meste, sier Rekdal til Romsdals Budstikke med et smil om munnen.

En av lagets to faste trenere, Bjørnar Ness, er bare glad for den nye hjelperen på sidelinja.

- Det er veldig positivt at han vil være med og bidra, det er kjempeartig for guttene. Rekdal er klar og tydelig på hva spillerne skal jobbe med og hvordan de bør gjøre det, sier Ness.

PS! Kjetil Rekdal kommer også til å gjøre et aldri så lite comeback på fotballbanen også. Moderklubben Fiksdal/Rekdal, med daglig tilholdssted i 5.divisjon, kommer til å mønstre en førsteellever som inkluderer klubbbens største eksportvare noensinne i serieåpningen mot Tomrefjord 25.april.

MINDRE SØKELYS: Kjetil Rekdals seneste trenerengasjement medfører garantert mindre oppmerksomhet fra mediene enn hva som var tilfellet da Rekdal ledet Vålerenga. Foto: Lise Åserud/Scanpix
MINDRE SØKELYS: Kjetil Rekdals seneste trenerengasjement medfører garantert mindre oppmerksomhet fra mediene enn hva som var tilfellet da Rekdal ledet Vålerenga. Foto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer
Rekdal tilbake i trenerjobb