Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal ute i seks uker

BERLIN (NTB): Hertha Berlin-kaptein Kjetil Rekdal har brukket det venstre leggbeinet, og blir i verste fall borte fra fotballen i seks uker. Det betyr blant annet at han går glipp av landskampen mot Frankrike i Marseille 25. februar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årsaken til skaden er at Rekdal ble sparket ned av en motspiller fra russiske Vladikavkas under en treningskamp i Portugal for noen uker siden. Rekdal ble sendt til sykehus for røntgen, men det ble ikke påvist noen større skade.

Nordmannen har siden trent forsiktig, men fikk plutselig smerter i leggen på Hertha-trening torsdag. En spesialist kunne konstatere at det dreide seg om brudd. Legen antydet at det kan ta fra tre til seks uker før Rekdal er spilleklar igjen, skriver Berliner Kurier.

Oppmuntret

Hertha-manager Dieter Höness tar tapet av kapteinen med fatning, men gjorde alt for å muntre opp resten av laget foran kampen mot Wolfsburg lørdag. - Vi må ikke la dette ødelegge for oss. Vi kan klare å vinne uten Kjetil, det har hendt før, sa treneren.

Den tidligere Bayern München-spilleren har selv slitt med en lignende skade som aktiv. - Et slikt brudd er ikke vanskelig å lege, men det tar tid, sa Höness.

Rekdal beklager overfor VG at han mister landskampen mot Frankrike, men synes det er verre at han går glipp av oppgjøret mot Bayern München 14. februar. - Jeg vil ikke stresse dette. Jeg skal være helt skadefri før jeg spiller igjen, sier Rekdal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!