Rekdal vil gi Stewart treårskontrakt

Spiss på legesjekk i Aafk.

SPISSJAKT: Aalesund-trener Kjetil Rekdal har lenge etterlyst en ny Aafk-spiss, nå er Tremaine Stewart så godt som klar. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
SPISSJAKT: Aalesund-trener Kjetil Rekdal har lenge etterlyst en ny Aafk-spiss, nå er Tremaine Stewart så godt som klar. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Tremaine Stewart fra Jamaica skal gjennom den obligatoriske legesjekken med Aalesund mandag, og deretter blir han tilbudt en treårskontrakt.

- Vi er allerede enig med klubben hans om en overgangssum. Det som gjenstår er å bli enig med Stewart om de personlige betingelsene. Det bør ikke være noe problem, for han ønsker å være her, sier klubbdirektør Henrik Hoff til Sunnmørsposten.

Stewart kommer fra Portmore United på Jamaica, og de to klubbene er altså enige. Dessuten har jamaicaneren vært på prøvespill i Aalesund en uke allerede, og sist fredag fikk han starte som spiss i generalprøven mot Molde.

Klubbdirektør Hoff vil ikke si hva Aalesund må betale for Stewart, men sier det ikke har vært noen kostbar affære for klubben.

- Vi ble raskt enige. Prisen er overkommelig og fornuftig, sier Hoff.

(NTB)