Rekdal vil hente Miller til Belgia

Kan få hjelp i nedrykkskampen.

(Dagbladet.no:) Kjetil Rekdal er på vei til å gjøre det umulige mulig i Belgia. Lierse lå nede med brukket rygg da han kom til klubben, men nå har de virkelig fått sving på sakene.

De har vunnet tre av de fire siste kampene, og tapet kom mot serielederen.

- Det har gått veldig bra, men vi er fortsatt favoritter til å rykke ned, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.no.

Miller har trent med klubben

Nå kan det imidlertid hende han får skotsk hjelp i kampen mot nedrykk. Den tidligere Brann-spilleren Charlie Miller sier til iBergen.no at han gjerne vil spille for Rekdal.

- Jeg har vært i Belgia noen dager og kommer kanskje til å signere for dem. De økonomiske betingelsene vil avgjøre, sier Miller, som er fristilt fra kontrakten han hadde med Brann.

Rekdal sier at han skal snakke med klubbpresidenten i morgen, og da vil Miller være et tema. Den tidligere Vålerenga-treneren ønsker skottens tjenester, men sier at det økonomiske aspektet vil avgjøre.

- Han er mer enn god nok for oss, men det renner ikke over av penger her, sier treneren til Dagbladet.no.

LIERSE-AKTUELL: Charlie Miller er ferdig i Brann, men har ikke funnet seg en ny klubb ennå. Men neste stopp kan bli Belgia. Foto: SCANPIX
LIERSE-AKTUELL: Charlie Miller er ferdig i Brann, men har ikke funnet seg en ny klubb ennå. Men neste stopp kan bli Belgia. Foto: SCANPIX Vis mer

Tosifra

Da Rekdal kom til klubben hadde Lierse to poeng, og det var 11 poeng til nærmeste lag på tabellen. Nå har de 12 poeng, takket være bare ett tap på de fem siste kampene.

- Vi har nå økt sjansene våre fra et par prosent til i hvert fall tosifret, sier Rekdal.

Hvis han klarer å berge plassen vil heltestatusen hans øke betraktelig i klubben. Nordmannen huskes godt av fansen fra sine aktive dager i Belgia.

- Vi har blitt betydelig bedre, og er nå på nivå med de lagene som ligger rett foran oss på tabellen. Det er 14 kamper igjen, og det blir noen skikkelig tøffe oppgjør mot de andre som ligger i nedrykkssumpa.

- VIL HEVE LAGET: Kjetil Rekdal er overbevist om at Charlie Miller vil heve Lierse.