Rekdal vil ringe Panzer

Erik Hagen vil bort fra Zenit snarest mulig. Da Dagbladet fortalte nyheten til Kjetil Rekdal, spurte Kaiserslautern- treneren etter telefonnummeret hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erik Hagen er for tida på treningsleir i Dubai sammen med resten av Zenit-laget. Det er fint og varmt i Emiratene - men Hagen tror idyllen er kortvarig.

Noe er i bildet

- Slik situasjonen er nå vil jeg helst bort fra klubben. Det sa jeg til dem i desember, og de fikk samme beskjed da vi møttes etter juleferien, sier Hagen til Dagbladet.

Vålerenga har vært nevnt som midtstopperens neste arbeidsgiver omtrent fra den førjulsdagen i 2004 da han dro til Russland. Interessen skal ikke ha kjølnet selv om Martin Andresen nå er sjef.

Rosenborg har også vært inne i bildet, men de er mindre ivrige nå.

- Jeg vil ikke kommentere om norske klubber er interessante. Det holder jeg tett om, sier Hagen.

- Men at det er noe inne i bildet, det kan jeg bekrefte. Kanskje skjer det noe i januar, det er det jeg ønsker, og Zenit er ikke avvisende.

Hagen - som må regne med en kraftig lønnsnedgang om han skal komme hjem til Norge - håper et skifte kan gi ham spilletida han trenger for å fortsette landslagskarrieren.

- Så fremt jeg får en ny klubb så ønsker jeg å bli med videre for Norge. Men i fjor var det sånn at jeg spilte for landslaget, men ikke for klubblaget. Det er ikke helt sånn det skal være, sier Hagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer