UVITENDE VIF-spiss Vidar Örn Kjartansson sier at han føler seg sliten og at han preges av private problemer hjemme på Island. Dette visste trener Kjetil Rekdal ikke noe om.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
UVITENDE VIF-spiss Vidar Örn Kjartansson sier at han føler seg sliten og at han preges av private problemer hjemme på Island. Dette visste trener Kjetil Rekdal ikke noe om. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

Rekdal visste ingenting om Kjartanssons private drama

- Hva er det du sier?

VIF - LSK 2-2

ULLEVAAL (Dagbladet): Lillestrøm reddet ett poeng mot Vålerenga i sluttminuttene. Etter kampen røpet Vålerengas stjernespiss Vidar Örn Kjartansson overfor NTB at han opplever trøbbel utenfor banen.

Tippeligaens toppscorer forteller at hans mor blir plaget av en tidligere samboer hjemme på Island.

Da Dagbladet ber om en kommentar fra VIF-trener Kjetil Rekdal, er han uvitende om stjernas problemer.

- Hva er det du sier? Dette vet jeg ingenting om, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Nå må jeg ta en runde med de andre i klubben, for å høre hva som har skjedd. Det er vanskelig for meg å kommentere noe om dette nå, sier Rekdal.

- Beklagelig Kjartansson fortalte etter LSK-kampen at moras problemer påvirker ham også sportslig.

- Jeg må ta en prat med Vidar så snart jeg har mulighet, sier Rekdal på telefon til Dagbladet.

- Kunne dette påvirket laguttaket?

- Det blir vanskelig for meg å si noe om. Nå vil jeg først ha fakta på bordet. Men det er beklagelig hvis det du refererer til stemmer, fortsetter Rekdal.

Mottatt ros Tippeligaens toppscorer var nærmest usynlig i kampen mot Lillestrøm. Etterpå forklarte at han følte seg sliten.

- Det påvirker meg, selvsagt. Jeg ønsker å gjøre alt for at familien min skal være trygg, men det er ikke så mye jeg kan gjøre. Jeg gjør det kan for å hjelpe. Det hadde vært lettere om jeg var hjemme på Island, sier Kjartansson til NTB.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Islandske medier har skrevet om hendelsene, og VIF-spissen har mottatt mye ros for hvordan han har taklet situasjonen.

- Jeg er litt sliten etter mange kamper den siste tiden. Jeg kan ikke score hver gang, men står fortsatt med ett mål per kamp.