Rekdal ydmyket av gamleklubben

Drømmeavskjed for Jan Jönsson da forgjengeren ble utklasset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• AALESUND - VÅLERENGA 4-1ÅLESUND (Dagbladet): En seier var sterkt ønsket fra både Jan Jönsson i sin siste hjemmekamp i Ålesund og for Kjetil Rekdal tilbake på sin tidligere hjemmebane.

I så fall ville Rekdal holde gamleklubben på behørlig avstand og sikre den viktige 6. plassen som Vålerenga har budsjettert med.

Men det var AaFK som åpnet best på eget kunstgress. Etter seks minutter hadde Leke James og Henrik Bjørdal en dobbeltsjanse, men Michael Langer reddet mesterlig.

Fem minutter senere smalt det imidlertid i motsatt ende. Simon Larsen fikk drømmetreff fra 16 meter, og Sten Grytebust kunne ikke hindre VIF i å ta ledelsen i Ålesund.

Leke i scoringsform Etter 23 minutter slo Demar Phillips et perfekt innlegg inn i boksen. Både retningen og kraften var ideell, men det var ikke pasningsmottakeren. Michael Barrantes er nemlig ingen hodespesialist og headet utenfor.

300 sekunder senere fikk hjemmelaget sin velfortjente utligning i Jan Jönssons siste hjemmekamp på Sunnmøre. Phillips volley ble først mesterlig reddet av Langer, men formsterke Leke James jaktet returen og fikk tuppet ballen i mål. Det var nigerianerens tiende mål på de siste 15 seriekampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer