SLUTTER: Aalesunds assistenttrener Geir Hansen slutter på grunn av samarbeidsproblemer med trener Kjetil Rekdal.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
SLUTTER: Aalesunds assistenttrener Geir Hansen slutter på grunn av samarbeidsproblemer med trener Kjetil Rekdal.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

Rekdals assistent slutter etter samarbeidsproblemer

- Vi tenker for forskjellig om fotball, sier Geir Hansen.

||| (Dagbladet.no): Aalesunds spillerutvikler og fungerende assistenttrener Geir Hansen har sagt opp stillingen sin i tippeligaklubben. Grunnen er samarbeidsproblemer med «tangotrøyenes» hovedtrener Kjetil Rekdal.

- Forskjellene mellom hvordan Kjetil Rekdal og jeg tenker om fotball, er for store. Vi er ulike som personer, og god kjemi er avgjørende i en sånn stilling. Det er derfor naturlig og udramatisk for meg å avslutte nå - etter ti år flotte år i Aafk, sier Geir Hansen i en pressemelding fra AaFK.

Hansen kommer til å fortsette i stillingen som assistenttrener ut sesongen. Klubben begynner jakten på en ny nummer to i oktober. Kjetil Rekdal bekrefter uoverensstemmelsene, men gir samtidig Hansen gode skussmål.

- Geir er dyktig med spillerne. Vi to har ulik fotballbakgrunn og jobber på ulik måte. Når vi to ikke fungerte sammen på en måte som vi hadde ønsket, er det naturlig å skille lag ved årsskiftet, sier Rekdal.

Klubbdirektør Henrik Hoff mener i likhet med både Hansen og Rekdal at AaFK er best tjent med endringer i den sportslige lederkabalen.

- Først og fremst vil vi takke Geir for innsatsen gjennom en årrekke. Når både hovedtrener og assistenttrener er enige om at de ikke samarbeider godt nok, er det naturlig å skille lag. Dette er veldig vanlig i fotballen, sier klubbdirektør Henrik Hoff.