Rekker ikke United-kampen

Gerrard ute, Torres usikker.

(Dagbladet.no) Steven Gerrard rekker ikke oppgjøret mot erkerival Manchester United neste helg.

Midtbanespilleren måtte nylig operere lysken for en mindre alvorlig skade, men hadde håpet på å være klar til kampen mot de røde fra Manchester.

- Det er blir litt for tidlig. Jeg rekker kanskje kampen mot Marseilles, men jeg vil ikke gå inn i en så stor kamp etter bare en trening med guttene, sier Gerrard ifølge the Guardian.

Fernando Torres er også på skadelisten, men det er fremdeles usikkert om spanjolen blir klar til storoppgjøret.

- Må vinne ligaen med denne klubben

Den nå 28 år gamle midtbanespilleren ledet de røde fra havnebyen til Champions League-seier i 2005 etter en høydramatisk finale, men troféet Gerrard helst vil løfte er premier league-pokalen.

- Minnene fra Istanbul blir med meg i graven. Det passerer ikke en dag uten at jeg tenker på den kvelden, sier Gerrard til Liverpools hjemmesider.

- Jeg vil ha flere slike minner og jeg vil ha enda en parade med millioner av mennesker i Liverpools gater. Hvis jeg ikke vinner ligaen vil det være en katastrofe for meg personlig.

ISTANBUL, 2005: Steven Gerrard kan løfte Champions League-troféet etter den høydramatiske CL-finalen mot A.C. Milan i 2005. Foto: SCANPIX
ISTANBUL, 2005: Steven Gerrard kan løfte Champions League-troféet etter den høydramatiske CL-finalen mot A.C. Milan i 2005. Foto: SCANPIX Vis mer

- Mer å gå på

Liverpool har enda til gode å overbevise i årets premier league, men står likevel med to seiere og en uavgjort etter tre kamper spilt.

- Vi er bare i første eller andre gir. Vi har ikke vært gode, sier Gerrard.

- I pre-season spilte vi bra, men  vi har ikke kommet helt opp til det nivået vi vil være på. Heldigvis har vi fått med oss poeng likevel.