Rekker trolig skjebnekampen

Ankelskadde Caroline Graham Hansen tror hun rekker VM-åttedelsfinalen mot Australia.

VONDT: Caroline Graham Hansen ble skadet i oppgjøret mot Sør-Korea, men er optimistisk med tanke på å rekke åttendedelsfinalen mot Australia. Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/NTB scanpix
VONDT: Caroline Graham Hansen ble skadet i oppgjøret mot Sør-Korea, men er optimistisk med tanke på å rekke åttendedelsfinalen mot Australia. Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke et alternativ å spare seg til senere kamper. Kampen er vinn eller forsvinn for Norge og Graham Hansen mener hun bør være kampklar.

- Jeg klarer å gå, i hvert fall. Å gå normalt er jo en bra ting. Jeg er optimist. Det er ikke vits i å lage begravelsesstemning før det eventuelt viser seg at det ikke går, sa den norske angrepsspilleren da hun møtte pressen på spillerhotellet i Nice onsdag.

I samme by spiller Norge åttedelsfinale i fotball-VM mot Australia lørdag. Hansen har få dager på seg til å bli frisk fra leddbåndsskaden hun pådro seg i siste gruppespillkamp mot Sør-Korea.

- Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag.

Hun sier følgende om hva hun gjør framover:

- Det blir å sykle mye, få sirkulasjon og gjøre øvelser som gjør at jeg får større bevegelser. Jeg tar det steg for steg.

Spares ikke

Den blivende Barcelona-proffen anslår at hun må trene med ball senest fredag for at det skal være håp om å spille mot Australia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer