Rekord- Leeds

Leeds- Sheffield Wednesday 2- 0. Leeds seiler videre på medgangsbølgen. Seieren i går var den niende på rad, og tangering av klubbrekorden fra 1931. - Men i går var vi heldige som vant, sier Leeds-reserve Eirik Bakke til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da David O'Leary overtok som Leeds-manager foran denne sesongen, var målet hans å bygge opp et nytt storlag for framtida. I stedet for å gå gradene, har ungdomsgjengen hans sust rett til topps i Premier League. I går ble serielederen reddet av 18-år gamle Alan Smith (to mål) og en glimrende Nigel Martyn i mål. - Bare Nigels kjemperedninger hindret at vi lå under ved pause. Når vi vinner på slike dager, forteller det om et lag i medgang. Selv fikk jeg beskjed før kampen om at jeg skulle hvile. Jeg har spilt tre ligakamper fra start, og håper å være på banen igjen i torsdagens UEFA-cupkamp mot Lokomotiv Moskva, sier Eirik Bakke.

1- 0 målet til Alan Smith kom etter keepertabbe. Seks minutter seinere la han på til 2- 0, sekunder etter at Petter Rudi hadde sendt et tilbakespill i stanga.

- Manchester United følger Leeds som en skygge i toppen av Premier League. Ett poeng skiller de to storlagene. Den største prestasjonen på Old Trafford var Dwight Yorkes brassespark som ga 1- 0 ledelse etter 39 minutter. Watford var ingen målestokk, og røk 4- 1.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer