Rekord-Bolt ble til DJ Bolt

«Sirkus Bolt» fortsetter i kjent stil.

BISLETT (Dagbladet): Her snurrer Usain Bolt plater etter å ha knust konkurrentene på 200-meteren på Bislett Games torsdag kveld.

Bolt løp inn til årsbeste i verden på 19,79, men «Sirkus Bolt» var langt fra ferdig. Superstjernen tok på seg DJ-rollen i festteltet utenfor Bislett stadion i natt etter å ha hyllet Jaysuma Ndure.

Verdens raskeste mann tok plass ved miksepulten og spilte noen låter for de spesielt priveligerte til stede. Hvorvidt sprintstjernen skal satse på en karriere som DJ når det begynner å gå tregt på løpebanen, skal forbli usagt, men publikum var i det minste fornøyde - med unntak av en og annen livvakt.

Bolt, som tidligere på kvelden tok banerekorden til Frankie Frederick på Bislett, har et tidlig fly i morgen, men som en sann superstjerne har han alltid tid til å lage show.

Og show - det kan han.

DJ: Etter å ha slått alle på løpebanen, tok Bolt over spakene ved miksebordet i festteltet utenfor stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
DJ: Etter å ha slått alle på løpebanen, tok Bolt over spakene ved miksebordet i festteltet utenfor stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer