Rekord-bud for Veron

Allerede neste uke kan Manchester United sikre seg Juan Sebastian Veron. Tittelforsvarerne er klare til å sette overgangsrekord i England med et bud på 306 millioner kroner. Les de siste ryktene fra Engelsk fotball.

I går ble Veron overraskende frikjent i pass-skandalen i Italia. Og Manchester United er klare til å by på Veron.

Lazio vil naturlig nok ikke gi slipp på sin juvel uten videre, men United vil bevise at alt kan kjøpes for penger.

I dag innrømmet også ledelsen i Manchester United, for første gang, at de har vært i samtaler med Lazio.

- Vi var i samtaler om Veron før høringen. Vi la forhandlingene på is til kjennelsen var klar, sier Peter Kenyon til Uniteds offisielle hjemmeside.

Veron har tidligere sagt at han gjerne vil spille i Premier League.

- Nå som denne børen er løftet av skuldrene mine, kan jeg begynne å tenke på framtiden. En italiensk klubb har tatt kontakt med meg, men forhandlingene med United har allerde kommet et stykke på veg, sier Veron til den Argentinske radio-stasjonen La Red.

Sir Alex Ferguson har virkelig tenkt å åpne pengesekken i sin siste sesong som manager i klubben. Tidligere har han kjøpt mye omtalte Ruud van Nistelrooy for nesten 250 millioner kroner. Ferguson jakter også på en forsvarsspiller foran neste sesong. De siste ryktene går ut på Valencias Roberto Ayala er en het kandidat.

Guardiola til Arsenal?

Arsenal har allerede startet jakten på en erstatter for Patrick Vieira, som har gjort det helt klart at han vil forlate London-klubben. En mulig erstatter er Barcelonas Josep Guardiola, som forlater spanjolene som Bosman-spiller i sommer. Liverpool, Tottenham og Newcastle har også vist interesse for 30-åringen.

Problemet for de fleste klubbene er Guardiolas lønnskrav, som sies å være på rundt 1 million kroner i uka.

Yorke til Villa?

Aston Villas manager John Gregory, er interesert i å kjøpe Dwight Yorke tilbake fra Manchester United. Når Yorke forlot Villa Park til fordel for Old Trafford i 1998, sa Gregory at han kunne skutt Yorke, men nå er han ønsket tilbake. Aston Villa skal være villige til å by 120 millioner for spissen.

Southgate til Middlesbrough?

Gareth Southgate er på veg til Middlesbrough for 92 millioner kroner. Den engelske landslagsforsvareren har vært manager Steve McClarens hovedmål denne sesongen. Mest sannsynlig vil Southgate være klar for Middsbrough når de starter sesongoppkjøringen 7. juli. Det betyr at Southgate nok en gang vil spilles sammen med sin tidligere stopper-partener i Aston Villa, Ugo Ehiogu. McClaren er også ute etter å kjøpe Manchester Uniteds unge duo, Mark Wilson og Jonathan Greening.

Nei til Ziege

Tottenham sier nei til Christian Zieges lønnskrav, og dermed blir tyskeren i Liverpool inntil videre. Ziege tjener 580.000 kroner i uka i Liverpool, men krever to hundre tusen mer for en overgang til Tottenham. Ziege kom til Liverpool fra Middlesbrough sist sommer, men har ikke spilt regelmessig for Gerard Houllier. Ziege er kun interessert i å senke lønnskravet dersom det blir aktuelt med en overgnag til den tyske klubben Schalke 04. Det ryktes at Schalke er villig til å by 52 millioner for spilleren.

Aloisi til Osasuna

Coventrys John Aloisi er på veg til Spania og klubben Osasuna. Spanjolene har budt drøyt 15 millioner for spissen, som vil signere en fire-års kontrakt med klubben neste uke. Overgangssummen blir den største Osasuna har betalt for noen spiller.

- Dette vil bli det dyreste kjøpet klubben har gjort, og det vil bli den viktigste kjøpet i klubbens historie, sier klubbens president Javier Miranda.

Tidligere denne uken forlot Craig Bellamy Coventry til fordel for Newcastle.

Stubbs til Everton

Alan Stubbs vil sannsynligvis bli presentert som ny Everton-spiller på mandag. Forsvarsspilleren kommer fra Skotske Celtic

<B>ETTERTRAKTET:</B> Lazios argentiner Juan Sebastian Veron er ønsket av Manchester United, her i duell med Valencias Francisco Farinos.