Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekord i engelsk fotball

John Ryan, direktør i Doncaster Rovers, ble lørdag den eldste spilleren som har vært på banen for en engelsk proffklubb i fotball.

52-åringen kom inn som innbytter i det siste minuttet i Doncasters kamp mot Hereford. Ryans klubb har allerede sikret seg en plass i sluttspillet og håper å kunne rykke opp i den profesjonelle ligaen igjen etter at laget rykket ned i 1998.

Ryan har lenge båret på drømmen om å få spille for laget sitt, og lørdag gikk altså drømmen i oppfyllelse.

Mangemillionæren har brukt nærmere 50 millioner kroner på å holde Doncaster flytende de siste årene, og han fikk slippe innpå etter at Paul Barnes og Greg Blundell hadde gitt Doncaster ledelsen 4-2.

- Det var bare fantastisk å få være med på dette. Dessuten vant vi kampen 4-2, så jeg må bare innrømme at jeg svever, sa John Ryan, som også sikret seg en plass i Guinness Book of Records.

- Jeg kom inn i det dommeren markerte at han hadde lagt til tre minutter. I løpet av den tiden jeg var på banen var jeg vel aldri borti ballen, men jeg fikk da løpt en del, sa direktøren.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media