Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekord-publikum for Wales-Norge

CARDIFF (Dagbladet.no): Landskampen mellom Wales og Norge kommer trolig til å bli utsolgt. Det betyr at nærmere 70 000 tilskuere kommer til å følge kampen ringside på Millenium Stadium. - Det er sånn det skal være. Fotball er fest, sier landslagssjef Nils Johan Semb til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interessen før lørdagens VM-kvalifiseringskamp er enorm i Wales. Selv om storebror England spiller mot Tyskland samtidig i TV-sendt oppgjør er Wales-Norge nærmest utsolgt. Til sammenligning fulgte 45 000 tilskuere oppgjøret mellom Spania og Norge under EM i sommer.

- For oss spiller det ingen rolle om det er 40 000 eller 80 000 på tribunen, spillerne merker ikke så stor forskjell. Men det er klart at det er en fordel for Wales å ha et så stort og entusiatisk publikum i ryggen, sier landslagssjef Nils Johan Semb.

Gigantarenaen er en av verdens mest moderne fotballanlegg, og sto ferdig til rugby-VM som ble arrangert i Wales i fjor sommer. 72 500 tilskuere så Australia slå Frankrike i finalen. Arenaen har et elektrisk tak som dekker gressmatta hvis det skulle begynne å regne.