Ski-VM i Oberstdorf

Rekord-VM for Dagbladet TV

Dagbladet TV leverte rekord på rekord under ski-VM i Oberstdorf.

KOLLAPS: 19 år gamle Helene Marie Fossesholm sjanglet ut av målområdet etter sin første 3-mil i VM, Therese Johaug kopierte Holund og Bolsjunov og serverte et realt seiersbrøl, og den svenske reporteren Johan Kucukaslan får kritikk i hjemlandet får dårlig bekledning. Video: Løkås/Haarstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var ikke bare de norske utøverne som leverte til gull under ski-VM i Oberstdorf. Også Dagbladet TV knuste alle tidligere rekorder under ski-VM.

- Det er blitt levert helt fantastisk godt innhold fra ski-VM i Dagbladet, sier produsent Andreas Emblem Særsland i sportsprogrammet «Rødt kort» på Dagbladet TV.

- Teamet i Oberstdorf laget et herlig VM-magasin kveld etter kveld med høydepunkter og skråblikk, og sammen med redaksjonen hjemme i Oslo fikk de vist fram all dramatikk fortløpende til Dagbladets seere og lesere, sier han.

Det er «Rødt kort» som har frontet tv-dekningen av ski-VM på Dagbladet TV. Programmet satte daglig nye rekorder utover i mesterskapet. Aldri før har så mange sett innholdet til «Rødt kort» som under de dramatiske VM-dagene i Oberstdorf.

- For første gang bikket «Rødt kort» 300 000 visninger på ett døgn. På fredag noterte de seg 301 078 videovisninger - et fantastisk tall. Forrige uke satte «Rødt kort» ny ukerekord med over 1,6 millioner visninger, sier Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV.

At nordmenn er en skiglad nasjon, levner rekordtallene ingen tvil om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer