Rekordhøye seertall i England

Rekordmange så Norge tape mot England i VMs kvartfinale i går.

TAPTE: Norge klarte ikke å hamle opp med Phil Nevilles England i VMs kvartfinale. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
TAPTE: Norge klarte ikke å hamle opp med Phil Nevilles England i VMs kvartfinale. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norge fikk en skikkelig realitetssjekk da England hadde full kontroll i VMs kvartfinale. Kampen endte til slutt 3-0 til England, og våre fotballjenter var rett og slett ikke gode nok, til tross for at de hadde imponert oss tidligere i mesterskapet mot blant annet Australia.

England på sin side har også imponert Fotball-Europa under Phil Neville som manager, og nå venter enten USA eller Tyskland i semifinalen.

Dermed er det altså en reel mulighet for at hvittrøyene går hele veien i turneringen, og i hvert fall en god mulighet for medalje.

Rekordtall i England

På tribunen kunne man i går se David Beckham, som virket tydelig imponert over hva han så av de engelske fotballjentene. I tillegg til at selveste David Beckham fikk triumfen med seg, var det en stor del av den engelske befolkningen som fikk det med seg foran TV-en.

For The Guardian skriver at det var rekordmange som så England ta seg videre til semifinalen i årets VM på BBC One. Ifølge deres nettside var det hele 7,6 millioner seere i løpet av kampen, noe som altså er rekord i England. Gjennomsnittet var også høyt, og lå på 6,8 millioner gjennom kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer