For femte år på rad har Manchester City rekordinntekt

Rekordinntekt for Manchester City

Manchester City har seksdoblet omsetningen siden 2008 og noterte nok en rekord i sesongen 2018/19.

REKORDINNTEKT: Manchester City hadde mye å glede seg over 2018/2019 sesongen. Foto: NTB Scanpix
REKORDINNTEKT: Manchester City hadde mye å glede seg over 2018/2019 sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester City la tirsdag fram regnskapet for sesongen 2018/19. Det viser en omsetning på 5,9 milliarder kroner og et overskudd på i overkant av 110 millioner kroner.

DEBUTERTE: Etter et langt skadeavbrekk og flere kamper på innbytter benken fikk omsider Ørjan Nyland spiller Premier League-fotball. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Inntektene har økt jevnt og trutt siden sjeik Mansour fra De forente arabiske emirater overtok Manchester-klubben i 2008. Forrige sesong var dessuten den femte på rad med overskudd.

– Dette resultatet representerer ikke bare en sesong, men et tiår med hardt arbeid, sier styreformann Khaldoon Al Mubarak.

– Organisasjonen er nå så robust at vi kan planlegge flere år fram i tid.

City vant sin andre Premier League-tittel på rad forrige sesong, ett poeng foran Liverpool. City vant også de tre andre titlene for menn – FA-cupen, ligacupen og Community Shield, samt to titler for damelaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer