«Rekordjevnt helt til sesongslutt»

Fotballfolket diskuterer 406 lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Seriestarten er ikke mer enn noen langpasninger unna, og fotballag Norge rundt spisser formen inn mot første kamp.

Etter at Dagbladet.no ba leserne komme med informasjon og innspill på hvordan det ser ut på deres front, har det blitt en god og fotballfaglig debatt mellom godt informerte lesere.

Klikk deg inn på den divisjonen og avdelingen du følger i boksen til høyre, og delta i debatten!

Her er noen av lesernes spådommer for 2. divisjonsavdelingene:

«Jeg ser umiddelbart at dette er en tøff avdeling. Sjøl er jeg Skeidgutt og har gjennom det blitt kjent med flere av disse lagene de siste årene og her er det mange opprykkskanditater og flere lag som satser hardt. Nybergsund, Groruddalen, Eidsvoll, Pors, Tønsberg og Sarpsborg er alle lag som kan rykke opp. Se også opp for Korsvoll. De var gode på det beste ifjor. Hvis jeg skal tippe blir det nok Grorudalen som klarer det til slutt,» skriver Jan K. om avdeling 1.

Tore tror at Hødd raskt kan finne veien tilbake til 1. divisjon:

«I denne avdelingen kan det bli rekordjevnt helt fram til sesongslutt. Hødd er trolig interessert i å gjøre oppholdet i 2. div. kortest mulig, Bærum har ligget og snust i toppen de siste sesongene, og Ranheim har noe skremmende effektivt og ambisiøst på gang - godt hjulpet av storebror Rosenborg,» skriver Tore om 2. divisjon avdeling 2.

Ole hyller ungdomssatsingen til Åsane:

<b>OPP IGJEN?</b> André Nevstad og Hødd rykket ned i fjor, men flere lesere mener de tar steget opp i 1. divisjon igjen denne sesongen. Foto: JEFF GILBERT
OPP IGJEN? André Nevstad og Hødd rykket ned i fjor, men flere lesere mener de tar steget opp i 1. divisjon igjen denne sesongen. Foto: JEFF GILBERT Vis mer

«Tror ikke nødvendigvis at åsane e det beste laget i denne avdelingen,men e sikkert det eneste laget i avdelingen som har en snitt alder på sånn 20-21 år et lag som satser så ungt skal vi leite lenge etter,e få lag i bergen som gjør det,det åsane holder på å jobbe med nå e veldig bra for norsk fotball.de e for god til å rykke ned men for dårlig til å rykke opp så om 3-4 år så tror jeg åsane kan være et lag som ligger i 1 div,» skriver Ole om den tredje avdelingen.

Jonassen ber folk holde et øye med Hammerfest denne sesongen:

«Hammerfest har høye mål for årets sesong. De har hentet inn spennende forsterkninger som Nikolai Fiskegård og Eivind Blix. Det er også hentet opp flere unge gutter fra de lokale lagene i byen. Hugo Andre Isaksen og Runar Hustad Olsen har vist seg fram i de treningskampene som har vært. Disse guttene er sterke kandidater for fremtiden. Mange av de sentrale spillerne fra fjorårets sesong har dratt, men guttene satser på å dra kjerringa opp fra fjorårets svake plassering,» skriver Jonassen om 2. divisjon avdeling 4.

«Rekordjevnt helt til sesongslutt»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer