Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekordjevnt i La Liga etter Barcelona-seier

Ett poeng skiller tettrioen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona ble søndag kveld det tredje laget som har overtatt ledelsen i spansk 1. divisjon fotball denne helgen. 3-0 over Málaga sørget for det.

Real Madrid var først ute med sin 2-0-seier over Granada lørdag. Det ga tabelltopp for første gang denne sesongen, og det holdt i litt over et døgn.

Søndag gikk Atlético Madrid til topps med 4-2-seier i byderbyet mot Rayo Vallecano. David Villa, Arda Turan (2) og et selvmål av Saul Niguez ga topplaget en klar seier.

Thibaut Courtois i målet ble overlistet to ganger, men han bidro med en strafferedning i første omgang.

Toppscorer Diego Costa har fortsatt ikke tegnet seg på scoringslista i 2014, men det var han som presset Niguez til å sette ballen i eget nett. Han la også opp til Villas ledermål.

- Jeg er veldig glad for målet. Det er viktig at vi fortsetter å vinne, for det er ikke mye å gå på, sa Villa.

Tetplassen til Atlético varte bare to timer, inntil Barcelona hadde spilt ferdig mot Málaga. Midtstopper Gerard Piqué scoret ledermålet i slutten av første omgang mens Pedro og Alexis Sánchez økte hver sin gang etter pause. Dermed er stillingen i gullstriden som den var før helgen.

Ett poeng skiller mellom de tre første på tabellen.

(NTB)

Hele Norges coronakart