Rekordjevnt

Premier League har sjelden vært jevnere. Etter 15 runder er det samme odds på Manchester United, Chelsea og Arsenal for hvem som vil vinne ligaen.

Nå skiller det bare to poeng mellom de tre suverene lagene i England. Mens Chelsea og Arsenal spilte 1- 1 mot svake Leeds og Leicester, benyttet United sjansen til å kutte det lille forspranget før helgas runde med 4- 0 mot Aston Villa på Old Trafford.

Etter kampene justerte bookmakerselskapet William Hill oddsen for hvem som blir seriemester, og nå står alle de tre topplagene i 7/4. Fulham er neste lag på tabellen - ni poeng bak United. Liverpool er likevel regnet som en større utfordrer til de tre på toppen, men ligger for øyeblikket ytterligere tre poeng bak.

Skuffet sir Alex

- Mange forventet at Arsenal og Chelsea skulle vinne i dag, men det er en tøff liga. Jeg er glad vi har vært på de to stedene (Leicester og Leeds), sa United-manager sir Alex Ferguson til Sky Sports.

- Annen omgang var skuffende, vi spilte på tredjegir, sier Ferguson.

- Det ble litt for komfortabelt, og vi tok for lett på oppgaven. Jeg hadde håpet på god fotball etter pause, men fikk det ikke.

Ruud van Nistelrooy scoret to mål før pause, og tar innpå Alan Shearer i kampen om toppscorertittelen. Men minst like gledelig var det at Diego Forlan fant nettmaskene to ganger i sluttminuttene etter mye kritikk for innsatsen mot Chelsea forrige helg.

Gilberto Silva ga Arsenal ledelsen borte mot Leicester etter en times spill, og Arsène Wengers mannskap så lenge ut til å innta tabelltoppen. Men veteranen Craig Hignett utliknet på overtid, og sørget for poengdeling.

Fortsatt på topp

Litt trøst var det likevel i at Jermaine Pennant - utlånt fra Arsenal - scoret for Leeds og sørget for 1- 1 i deres kamp mot Chelsea.

Det så lenge ut til å bli seier for skadde Eirik Bakkes lagkamerater, men irske Damien Duff utliknet for londonerne 20 minutter før slutt.

SPIKEREN I KISTA: Manchester Uniteds (f.v.) Phil Neville, Roy Keane, Ruud van Nistelrooy og Ryan Giggs feirer van Nistelrooys andre mål.