OPPGITT: Ting har ikke gått veien for Angel Di Maria i det siste, iallefall om vi skal tro argentineren selv. Etter tapet mot Swansea forrige uke forteller han at han føler seg ute av form. Foto: AP Photo/Jon Super
OPPGITT: Ting har ikke gått veien for Angel Di Maria i det siste, iallefall om vi skal tro argentineren selv. Etter tapet mot Swansea forrige uke forteller han at han føler seg ute av form. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Rekordkjøpet innrømmer formsvikt

- Ting har ikke gått så bra som de kunne.

(Dagbladet): Angel di María innrømmer at formkurven har pekt nedover i de siste kampene.

Rekordkjøpet gjorde en fantastisk start på United-karrieren, men tror at hans siste problemer skyldes at han tilpasser seg livet i England.

- Jeg har hatt noen kamper der ting ikke har gått så bra som de kunne, sier Di Maria til klubbens kanal (via Daily Mail).

Tar tid Argentineren utdyper videre at han føler forventningspresset økte etter at hans imponerende første kamper.

- Jeg startet bra, og folk forventet vel at jeg bare skulle fortsette i samme spor. Men fotball er sånn, noen ganger har du disse opp- og nedturene.

Di Maria har spilt i både Portugal og Spania fra tidligere, og brukte også tid på å tilpasse seg livet der.

- Jeg må bare fortsette å jobbe hardt og fokusere på hva jeg vil, som er å gjøre det så bra som jeg overhodet kan, sa Argentineren.
   Van Persie ute minst to uker Etter tapet mot Swansea forrige helg, må Manchester United også greie seg uten toppscorer Robin Van Persie.

Den skadeplagede nederlenderen hinket av banen på krykker, etter å ha fullført kampen med en ankelskade.

Manchester Evening News
gjengir Van Gaals pressekonferanse, der han forteller at Van Persie er ute i minst to uker.

- Han har et ankelproblem, så jeg tror ikke det er ille. Men et ankelproblem tar lang tid. Det er ikke en eller to uker, men vi må vente å se, sa nederlenderen.

Han kunne også fortelle at Michael Carrick var tilbake, noe som gjør at van Persie er alene på skadelista foran kampen mot Swansea til helgen.