Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekordkjøpet Jô ferdig i Manchester City

Drar hjem til Brasil.

HJEM IGJEN: Jô ble aldri noen hit i Manchester City-drakt. Nå tar han brassesparkene sine med hjem til Brasil.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKER
HJEM IGJEN: Jô ble aldri noen hit i Manchester City-drakt. Nå tar han brassesparkene sine med hjem til Brasil.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brasilianske Jô har forlatt Manchester City til fordel for Internacional i hjemlandet, bekreftet den engelske klubben onsdag.

24-åringen var i sin tid Citys rekordkjøp da han ankom klubben for 18 millioner pund (182 millioner kroner) fra russisk fotball i 2008. Rekorden varte imidlertid ikke lenge og ble slått bare uker senere da landsmannen Robinho ble hentet.

Jô slet med å tilpasse seg livet i engelsk fotball og klarte ikke å oppfylle forventningene City-fansen hadde til brasilianeren. Han fikk 41 kamper for City og scoret bare seks mål for klubben. I tillegg har han vært på lån hos Everton og tyrkiske Galatasaray.

(NTB)