Du leser nå Dagbladet Pluss

Super Bowl

Rekordmannen Tom Brady nekter å snakke om sin andre «skandale»

Vil bare snakke om foreldrene og sitt manglende talent.

IKKE TRUMP: Tom Brady snakket villig vekk på pressekonferansene i forkant av søndagens finale i Super Bowl. Men å snakke om hans forhold til president Donald Trump kom ikke på tale.  Foto: Credit Field / NTB Scanpix
IKKE TRUMP: Tom Brady snakket villig vekk på pressekonferansene i forkant av søndagens finale i Super Bowl. Men å snakke om hans forhold til president Donald Trump kom ikke på tale.  Foto: Credit Field / NTB ScanpixVis mer

Tom Brady (39) er superstjerna i NFL som kan vinne en Super Bowl-finale for femte gang søndag natt når laget hans New England Patriots møter Atlanta Falcons.

Ingen andre er i nærheten. Faktisk er det bare fire spillere i NFL som har vunnet denne gigantkampen mer enn en gang.

Tom Brady er helten. En quarterback med unike egenskaper.

Men noe stort talent var han aldri. Det er han glad for i dag.

Han sier:

- Jeg tror de som er blitt de beste i utgangspunktet ikke hadde det største talentet. Det kan faktisk bli et hinder for utviklingen. De som må jobbe hardt for det, er de som utvikler det største hjertet og det beste konkurranseinstinktet.

Tom Brady hadde rett og slett ikke fysikken helt på sin side med en noe hardstappet kropp, og ikke var han spesielt rask heller.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.