Rekordtidlig seriestart i Toppserien: 29. mars

Siste serierunde 7. november.

TIDLIG: - For å få en så jevn rytme som mulig på avvikling av serierundene, og samtidig ta hensyn til den ekstra belastningen våre 19-åringer opplever, må Toppserien (eliteserien) starte tidlig i 2015, sier leder for toppfotball kvinner i Norges Fotballforbund, Heidi Støre, til fotball.no.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TIDLIG: - For å få en så jevn rytme som mulig på avvikling av serierundene, og samtidig ta hensyn til den ekstra belastningen våre 19-åringer opplever, må Toppserien (eliteserien) starte tidlig i 2015, sier leder for toppfotball kvinner i Norges Fotballforbund, Heidi Støre, til fotball.no. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Eliteserien i fotball for kvinner starter neste sesong allerede 29. mars. Siste serierunde spilles 7. november.

På grunn av VM i Canada er det tidlig start på sesongen 2015. Landslagssjef Even Pellerud og hans lag ønsker seg best mulig forberedelser inn mot mesterskapet. I tillegg skal J19-landslaget spille avgjørende EM-kvalifisering i perioden 4.- 9. april.

- For å få en så jevn rytme som mulig på avvikling av serierundene, og samtidig ta hensyn til den ekstra belastningen våre 19-åringer opplever, må Toppserien (eliteserien) starte tidlig i 2015, sier leder for toppfotball kvinner i Norges Fotballforbund, Heidi Støre, til fotball.no.

Den siste runden før VM-pausen spilles 16. mai.

- Landslagsledelsen ønsker samme forberedelse før VM som de hadde foran EM i 2013. Toppserieklubbene og SKF har på en prisverdig måte imøtekommet dette. Det gir landslaget gode muligheter til å få en optimal forberedelse med precamp fra 18. mai, forteller Støre.

(NTB)