<strong>VIL PRØVE IGJEN:</strong> Johan Remen Evensen mener han gjorde nok i storbakkerennet til å få sjansen på nytt i laghoppkonkurransen lørdag.Foto: DAGBLADET
VIL PRØVE IGJEN: Johan Remen Evensen mener han gjorde nok i storbakkerennet til å få sjansen på nytt i laghoppkonkurransen lørdag.Foto: DAGBLADET Vis mer

Remen Evensen tror ikke han blir vraket igjen

- Er nummer 14 i verden med de dårligste forholdene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Johan Remen Evensen fikk plassen da Bjørn Einar Romøren ble vraket til normalbakkerennet i Midstuen.

Så var Remen Evensen ute til fordel for Romøren da det norske laget hoppet seg til sølv i lagkonkurransen.

I dag var sistnevnte vraket igjen - og Evensen tilbake i storbakken.

Til tross for en skuffende 14. plass tror imidlertid ikke Johan Remen Evensen at de to bytter plass en gang til.

- Når du er nummer 14 i verden med de dårligste forholdene, tror jeg sjefen vet at kapasiteten min er rimelig høy om dagen. Ja, jeg har i hvert fall lyst til å hoppe, så får han ta avgjørelsen, sier han.

- Blir du mer skuffet om du blir vraket nå enn du ble sist?

- Det gidder jeg ikke svare på nå. Jeg satser på at jeg får hoppe, så får jeg ta skuffelsen hvis den kommer, sier Evensen til Dagbladet.

Hoppsjef Clas Brede Bråthen gjør det klart at de ikke har begynt å tenke på laghoppinga ennå.

Men han vil heller ikke love at de fire som hoppet i dag, også hopper på lørdag.

- Heldigvis blir det like vanskelig å ta ut laget denne gangen, for vi har fem gode løpere. Vi har en fryktelig sulten kar som sto og så på i dag, så vi må vurdere den sulten opp mot det andre, sier Bråthen til Dagbladet, og sikter til Romøren som var tilskuer til drømmerennet sitt i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer