VRAKET: Johan Remen Evensen får ikke være med i verdenscuprennet i Tsjekkia. 
Foto: Morten Holm / Scanpix
VRAKET: Johan Remen Evensen får ikke være med i verdenscuprennet i Tsjekkia. Foto: Morten Holm / ScanpixVis mer

Remen Evensen vraket fra troppen

Får ikke være med hoppgutta til Tsjekkia.

Seks hoppere er tatt ut til kommende helgs verdenscuprenn i tsjekkiske Harrachov. Johan Remen Evensen er ikke blant dem.

I stedet får Johan Martin Brandt fra Steinkjer sjansen etter at han blant annet hoppet inn til 17.-plass i storbakken i Lillehammer søndag.

- Vi hadde en god diskusjon i trenerteamet søndag hvor vi var enige om at Johan Martin fortjente plassen i rennene i Harrachov. Dette er også et signal til de nest beste at det alltid er muligheter for å få sjansen i verdenscuprenn. Samtidig er det også et varsku til de etablerte verdenscuphopperne at de ikke har friplass i verdenscupen, sier landslagstrener Alexander Stöckl.

Johan Remen Evensen og Ole Marius Ingvaldsen var med i både Kuusamo og i Lillehammer i helgen, men blir ikke med til Tsjekkia. Både Evensen og Ingvaldsen vil hoppe på Lillehammer denne uken.

Det ligger i kortene at i hvert fall Remen Evensen blir med til Engelberg hvis han får tingene til å stemme bedre i bakken, men dette avgjøres først i neste uke.

I tillegg til Brandt er Tom Hilde (Asker), Anders Bardal (Steinkjer), Rune Velta (Lommedalen), Bjørn Einar Romøren (Øvrevoll Hosle) og Vegard Haukø Sklett med til Tsjekkia der det er kvalifisering torsdag, individuelt renn fredag og søndag og lagkonkurranse lørdag.

(NTB)