Remis mellom Aronian og Carlsen

Deler ledelsen.

REMIS: Det ble ingen seierherre i sjakkpartiet mellom de gode vennene Magnus Carlsen og Levon Aronian lørdag. Etter over to timers spill i Sinquefield-turneringen ble duoen enig om å ta remis.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
REMIS: Det ble ingen seierherre i sjakkpartiet mellom de gode vennene Magnus Carlsen og Levon Aronian lørdag. Etter over to timers spill i Sinquefield-turneringen ble duoen enig om å ta remis. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Det ble ingen seierherre i sjakkpartiet mellom de gode vennene Magnus Carlsen og Levon Aronian lørdag. Etter over to timers spill i Sinquefield-turneringen ble duoen enig om å ta remis.

Carlsen og Aronian deler dermed ledelsen sammenlagt med fire poeng etter seks kamper. Det gjenstår tre runder av turneringen, der verdensmesteren skal ha to partier med hvite brikker og ett med svart.

Lørdag var det likt mellom nordmannen og armeneren gjennom hele partiet. Til slutt ble de enige om at begge spillerne skulle ta med seg 0,5 poeng videre. Det var den norske verdenseneren som spilte med svarte brikker.

Carlsen startet turneringen Sinquefield Cup dårlig. Man spekulerte i om 24-åringen tok med seg den dårlige formen fra Norway Chess, men underveis har han spilt seg opp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram