Remy håper å rekke United-kampen

Chelsea med trøbbel på spissplass.

 AUUU!:  Remy i store smerter etter han scoret mot Maribor i gårsdagens CL-kamp. Foto: NTB Scanpix
AUUU!: Remy i store smerter etter han scoret mot Maribor i gårsdagens CL-kamp. Foto: NTB ScanpixVis mer

Loïc Remy holdt seg til lysken da han gikk av banen et kvarter ut i mesterligakampen mot Maribor tirsdag, men Chelsea-spilleren håper å bli klar allerede til søndagens storkamp mot Manchester United.

Etter 6-0-seieren mot slovenske Maribor, mente Chelsea-manager José Mourinho at en muskelskade som Remys vanligvis vil holde en spiller ute i noen uker. Selv har franskmannen et håp om at det ikke er så alvorlig.

- Heldigvis stoppet jeg å spille med en gang jeg kjente noe. Jeg tror ikke det er så ille, men jeg kjente noe i lysken. Vi må sjekke det, og jeg håper virkelig at jeg kan spille til helgen, sier Remy ifølge The Guardian.

Med Diego Costa hamstringskadet er det gode nyheter for Mourinho. Didier Drogba er hans tredje spissalternativ, men til tross for en straffescoringen mot Maribor har ikke 36-åringen virket like skarp som tidligere.

Portugiseren fjerde og siste utvei på topp mot Manchester United er 17 år gamle Dominic Solanke. Den engelske unggutten fikk sin debut for blåtrøyene mot Maribor tirsdag, og ble med det tidenes yngste mesterligaspiller for Chelsea.

(NTB)